دانشمندان می گویند برخی از غذاهای فوق فرآوری شده باید دارای برچسب «اعتیادآور» باشند.
news.sky.com - Oct. 11, 2023
همانطور که برآوردها حاکی از آن است که از هر هفت بزرگسال یک نفر و از هر هشت کودک یک کودک می تواند به غذاهای فوق فرآوری شده علاقه داشته باشد، دانشمندان می گویند روشی که برخی افراد از غذاهایی که دارای چربی و کربوهیدرات بالایی هستند مصرف می کنند می تواند "معیارهای تشخیص اختلال مصرف مواد را برآورده کند".
پروفسور الکساندرا دی فیلیسانتونیو، استادیار موسسه تحقیقات بیومدیکال فرالین در ایالات متحده، یکی از نویسندگان این مقاله گفت: "بسیاری از غذاهای فوق فرآوری شده دارای سطوح بالاتری از هر دو هستند. این ترکیب تأثیر متفاوتی بر مغز دارد."کارشناسان هشدار می دهند که غذاهای فوق فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.